Jdi na obsah Jdi na menu
 

7.5.2011 -Sobotní hodové odpoledne

8. 5. 2011

Letos se Hasiči a Zahrádkáři rozhodli vyzkoušet a pojmout Víceměřické hody trochu jinak.

Kromě tradiční Hasičské zábavy v pátek a nedělní mše a hodového fotbalu (tentokrát v režii sportovců), se snažili vyplnit hodové oslavy i v sobotním odpoledni. Na 14 hodin připravili zábavné hodové odpoledne, v přírodním areálu u Chaty ve Svodnici.

V nádherném počasí příjemnou pohodovou atmosféru celého odpoledne vytvářela Cimbálová muzika Josefa Marečka z  Uherského Hradiště. Zpestření přinesla  soutěž  O nejlepší hodové koláč, která se nakonec pro velký počet vzorků moučníků všech druhů, rozdělila do dvou kategorií na koláčky z kynutého těsta a zákusky. Moučníky hodnotila 6-ti členná komise složená z odborníků, ale i ostatních návštěvníků a dle jejich chuťových buněk vzešlo tohle pořadí:

V koláčcích z kynutého těsta zvítězila p. Hana Kalvodová, následovaná p. Vlastou Mézlovou a p. Janou Vytlačilovou, v zákuscích pak patřilo prvenství p. Janě Štéblové, na druhém místě se umístila p. Pavla Novotná a 3 příčku získala p. Jarmila Horáková... Nespotřebované sladké vzorky byly po vyhodnocení nabídnuty k ochutnání všem návštvníkům.

Odpoledne bylo zakončeno oblibenou tombolou, která gradovala jako vždy, už tradiční Hasičskou cenou - barevným televizorem .....

Fotky z hodového odpoledne od Viti Fialky najdete zde:

czsvicemerice.rajce.idnes.cz/7.5.2011_-_Vicemericke_hodove_odpoledne/


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář