Jdi na obsah Jdi na menu
 

2.října 2010 - Vinobraníčko

10. 10. 2010

Stejně  jako v pátek večer dospělí, tak i děti mohli v sobotu 2.října přivítat podzim a to soutěžním odpolednem s hudbou, které pro ně připravili jako každý rok zahrádkáři, pod názvem Dětské vinobraníčko.

Hlavním tahákem odpoledne bylo vystoupení dětí z Mateřské školy, které se svými učitelkami  měli secvičené pásmo "O veliké řepě". Jejich krásný výkon byl odměněn zaslouženým potleskem od všech přítomných.

Odpoledne pokračovalo pásmem soutěží a her, které si pro děti připravila p. Melíšková. Soutěžící děti byli půběžně odměnovány sladkostmi. V mezičase mezi soutěžemi,mohli děti využit možnost focení za obrazem, který už měl předpremiéru  večer na Vinobraní, kdy stejné příležitostii využili i dospěláci....

Neplánovaným, ale přesto zajímavým, bodem odpoledne bylo vystoupeni Pavla Horváta z Domova u rybníka , který v rytmu hudby předvedl žonglování z židlí. I tato netradiční vložka byla odměněna zaslouženým potleskem.

Na sklonku odpoledne nastal tah Velké dětské tomboly,po jejímz skončení  následovala ještě tombola dodatková. Ta byla vyhlášena ve stylu starého českého filmu,Hoří má panenko. Tentokrát byli nabídnuty různotvaré,pestrobarevné,dekorační tykve,jež věnovali p.Melíšková a p. P. Novotná a které po oba dny tvořili nádhernou výzdobu sálu. Po slovech moderátora: "My teď na chvili zhasnem.... " , se v sále setmělo,a ač mnohé děti film určitě neviděli,se po zbytečně dlouhé minutě rozsvítilo, ale to už všechny tykve z výzdoby sálu byly na stolech před svými novými majiteli,kterým budou určitě doma dělat radost a hezkou dekoraci.

A pak už následovala volná zábava a s nastávajícím soumrakem loučení a cesta ke svým domovům.....

FOTEČKY NAJDETE NA www.czsvicemerice.rajce.net

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář