Jdi na obsah Jdi na menu
 

17-18.12.2011 - Vánoční prodejní výstava - článek

20. 12. 2011

O posledním adventním víkendu, ve dnech 17. a 18. prosince, uspořádali  Zahrádkáři, opět svoji tradiční Vánoční prodejní výstavu.

Tentokrát jsme celý prostor zasedačky na obecním úřadě vyhradili pro zájemce z řad občanů, kteří si mohli vystavit své výrobky s vánoční tématikou a nabídnout ji za svoji vlastní cenu k prodeji, který realizovali pořádající zahrádkáři.

O sobotním ránu  byly všechny stoly zcela zaplněny do posledního místečka nádhernými výtvory. K zakoupení zde byly výrobky keramického kroužku, malované kameny, ptačí budky a krmítka, svícny, adventní věnce, perníky, perníkové chaloupky,ozdoby z drátků, ručně vyráběné šperky, pletené šály, ručně háčkované krajkové dečky a ozdoby, prostírání a spousta dalších a dalších drobností, které jako dárek mohly potěšit obdarovaného. K prodeji byly i vánoční ozdoby z květinářství, svou expozici a výrobky zde měli děti z Mateřské školy , či Domov u rybníka.

Na výstavě si bylo možné zakoupit i jablka, nebo si zkusit štěstí v ruličkové tombole, která disponovala také zajímavými cenami.

V malé zasedačce bylo v provozu drobné občerstvení, kdy málokdo oddolal vůni svařeného vína či grogu a připravené posezení bylo téměř po celou dobu obsazené navštěvníky, kteří si pobesedovali při šálku něčeho dobrého.

Na návštěvu přijeli i zástupci zahrádkářských organizací s Čelčic a Klenovic a v družné debatě s námi strávili kus odpoledne.

 Podle ohlasů návštěvníků, kteří se nám zapsali do naší nově zřízené návštěvní knihy, ale i podle samotných pořadatelů se tato akce letos opravdu vydařila.

                              - P.B. -

 

Foto z výstavy od - M.I. -  a - V.M.- najdete zde:

czsvicemerice.rajce.idnes.cz/17.-18.12.2011_-_Vanocni_vystava_CZS_Vicemerice_2011/


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Při pohledu na fotky

Burda ,14. 1. 2012 18:30

mi to znovu připomělo, že zde ale bylo nádherných věcí.....
PARÁDA !!!!